Karitevoide (Shea Butter)
Etusivu
 
Inkuton tarina
Tuotteet
Tilaa tuotteita
Yhteystiedot
 

Tuoreissa kliinisissä kokeissa, Shea Butter havaittin auttavan :
- suojaamaan ihoa ilmaston ja UV-säteilyn vaikutuksilta
- ehkäisemään ryppyjen muodostumista
- rauhoittamaan ärtynyttä ja ahavoitunutta ihoa
- kosteuttamaan ihon pintakerrosta, orvaskesiä

Shea Butter on tärkeä luonnonvara savanniheimoille. Viime aikoihin saakka, eurooppalaiset ovat hallinneet Shea Butterin vientiä ostamalla Shea hedelmänkiviä ja kemiallisesti uuttamalla öljy heksaanin avulla. Suurin osa tätä Shea Butteria on myyty kaakaovoin vastikkeena länsimaissa, mutta osa on käytety myös kosmetiikkateolli- suudessa. Kemiallisesti uutettu Shea Butter ei kuitenkaan säilytä kaikkia parantavia ja hoivaavia ominaisuuksia, mitkä perinteinen, mekaanisesti tuotettu Shea Butter tekee.
Shea Butter on väriltään norsunluuhun vivahtavaa, sisältäen pääosassa triglyseridejä ja saippuoitumattomia aineita, mukaanlukien karisteroleja, lupeolia, butryospermolia, kariteneia, ja kanelin estereitä. Se on hyvin monipuolinen aktiivinen raaka-aine iho- ja hiushoitotuotteisiin, sisältäen vanhenemista hidastavia, hoivaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Tuore artikkeli Global Cosmetic Industry - lehdessä suosittelee Shea Butteria öljyvapaisiin koostumuksiin erityisesti sen helpon levityksen ja nopean imeytymisen vuoksi. Shea Butteria tuottaa lähinnä aidot, rehelliset ihmiset, etupäässä naiset, käyttäen perinteisiä menetelmiä, jotka säilyttävät parantavat ja kosteuttavat ominaisuudet. Lähteet :Popeda Michel, 1999.

<< Edellinen -- Seuraava >>
takaisin tuotteet aloitussivulle